Δείτε τη συλλογή σας στο PS5 μέσω της εφαρμογής PS App

PS5 PS App

Η Sony επιτέλους άρχισε να παρουσιάζει σιγά σιγά τη λειτουργία που είχε υποσχεθεί το τελευταίο καιρό, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στα βίντεο και τα στιγμιότυπα οθόνης που τραβάτε στο PS5, χρησιμοποιώντας το κουμπί “Create” στην εφαρμογή PS App στο smartphone σας. Όταν μπείτε στη Συλλογή πολυμέσων στην κονσόλα σας, μπορεί να σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε την Αυτόματη Μεταφόρτωση, ανάλογα με το πού ζείτε.

Έχουμε διαβάσει αναφορές για αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γερμανία, αλλά δεν υπάρχει ακόμη πρόσβαση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όσον αφορά στην Ελλάδα, ακόμα δεν φαίνεται να υπάρχει πρόσβαση, σύμφωνα με μερικούς χρήστες. Ωστόσο, αναμένεται στο άμεσο μέλλον να είναι προσβάσιμη από όλους. Η λειτουργία αυτή κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και τον Καναδά πέρυσι, επομένως η Sony φαίνεται πως τη δοκιμάζει ακόμα. Μετά τη ρύθμιση, όλα τα στιγμιότυπα οθόνης και τα βίντεό σας στο PS5, με διάρκεια έως και τριών λεπτών, θα μεταφορτωθούν και θα είναι προσβάσιμα στην εφαρμογή PS App, για έως και 14 ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειάζεται πλέον να τα ανεβάσετε στο Twitter ή σε άλλα κοινωνικά δίκτυα για να τα κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας, κάτι που αποτελεί αναμφισβήτητα, μια βελτίωση. Γενικότερα ο συγχρονισμός μεταξύ διαφορετικών συσκευών είναι χρήσιμος σε τέτοιες περιπτώσεις.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.