Δείτε πώς μπορείτε να πατήσετε παύση στο Elden Ring χωρίς mods

Elden Ring Pause

Παίκτης ανακάλυψε έναν τρόπο να πατήσει παύση στο Elden Ring, χωρίς να τροποποιήσει το παιχνίδι καθόλου. Όπως δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον IronPineapple και επαληθεύτηκε από πολλούς παίκτες, ανοίγοντας απλά το menu και μπαίνοντας στο inventory, πατώντας το κουμπί βοήθειας και μετά κάνοντας κλικ στο “menu explanation”, το παιχνίδι θα σταματήσει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε ο IronPineapple μέσω του λογαριασμού του στο Twitter:

Το πιο πρόσφατο πόνημα της FromSoftware, Elden Ring, χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο δυσκολίας του και μέρος αυτού περιλαμβάνει την αδυναμία παύσης του παιχνιδιού. Κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν μπορούν ποτέ να σταματήσουν το παιχνίδι εν ώρα δράσης και να πάρουν μια ανάσα. Αυτός ο τρόπος παύσης ωστόσο, φαίνεται να αποτελεί μία παράβλεψη της εταιρείας και πιθανόν να διορθωθεί σύντομα, αλλά εν τω μεταξύ είναι σίγουρα χρήσιμο για όσους περνάνε την ώρα τους εξερευνώντας τον αχανή και σκοτεινό κόσμο του The Lands Between.

Τέλος, ένα PC mod που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο επιτρέπει στους παίκτες να πατήσουν παύση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλα αυτά η νέα αυτή επιλογή που ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τον IronPineapple, λειτουργεί κανονικά και στις εκδόσεις κονσολών του παιχνιδιού, οι οποίες δεν μπορούν να τροποποιηθούν με mods.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.