Το Death Stranding 2 βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης

Death Stranding 2

Το Death Stranding είναι αναμφισβήτητα ένα μοναδικό παιχνίδι σε όλους τους τομείς, ακόμα κι αν μερικοί παίκτες δεν το απόλαυσαν όσο άλλοι. Τώρα, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής στο πόνημα του Hideo Kojima, Norman Reedus, φαίνεται να επιβεβαίωσε πως το Death Stranding 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Ο Reedus, είχε αναλάβει το ρόλο του Sam Bridges στο Death Stranding, ενώ ήταν επίσης αναμεμειγμένος με το ακυρωμένο Silent Hill project του 2014, που βρίσκονταν υπό ανάπτυξη. Τώρα, φαίνεται πως ο δρόμος των δυο θα είναι για ακόμη μια φορά κοινός, αλλά αυτή τη φορά για το Death Stranding 2.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο Leo Edit, ισχυρίστηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται πάνω στο sequel του τίτλου, παρόλο που ο Hideo Kojima δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα επίσημα. Πιο συγκεκριμένα, ο Reedus είπε:

«Ο Guillermo Del Toro, ο οποίος μου έδωσε την πρώτη μου ταινία, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: ‘Γεια, υπάρχει ένας τύπος που λέγεται Hideo Kojima, θα σε πάρει τηλέφωνο, απλά πες ναι.’ Και του απαντάω, ‘Τι εννοείς πες ναι;’ Λέει, ‘…πες απλώς ναι.’»

«Τότε ήμουν στο Σαν Ντιέγκο και ο Hideo ήρθε με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, και μου έδειξε ότι δούλευε σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται Silent Hill. Ενθουσιάστηκα με αυτό που μου έδειχνε και είπα, «Ναι, ας το κάνουμε αυτό.» Δεν είναι η κυρία Pacman. Είναι τόσο ρεαλιστικό, είναι τόσο φουτουριστικό, είναι τόσο περίπλοκο και όμορφο, και ήμουν εντελώς έκπληκτος.»

«Μου πήρε ίσως δύο ή τρία χρόνια για να ολοκληρώσω όλες τις συνεδρίες mocap και τα πάντα. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Και μετά βγήκε το παιχνίδι, και μόλις κέρδισε όλα αυτά τα βραβεία, και ήταν τεράστιο πράγμα, οπότε μόλις ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος αυτού

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Norman Reedus μιλάει για το Death Stranding 2 ωστόσο, καθώς τον Αύγουστο του 2021, είχε δηλώσει ότι βρίσκονταν σε στάδιο διαπραγμάτευσης με την Kojima Productions για το sequel.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.