Αυτά είναι τα PlayStation παιχνίδια με τις περισσότερες λήψεις για το 2021

Sony Playstation

Η Sony Interactive Entertainment αποκάλυψε τα παιχνίδια PS4, PS5 και PlayStation VR με τις περισσότερες λήψεις για το έτος 2021. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ξεχωριστά τα κορυφαία 20 charts για PS4 και PS5, τόσο για ΗΠΑ και Καναδά, όσο και για την Ευρώπη. Επίσης, δημοσίευσε τα 10 κορυφαία charts για παιχνίδια PlayStation VR και δωρεάν τίτλους σε κάθε περιοχή ξεχωριστά. Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Τα αθλητικά παιχνίδια κατάφεραν να διεκδικήσουν 20 από τις 80 θέσεις στα charts που αφορούν το PS4 και το PS5, ενώ συνολικά οι τίτλοι του πασίγνωστου franchise του Call of Duty, κατέκτησαν πέντε θέσεις, ίδιες ακριβώς με τα παιχνίδια της Rockstar. Το chart του PS5 για τις ΗΠΑ και Καναδά κέρδισε το NBA 2K22, ενώ το FIFA 22 πρωτοστάτησε στην Ευρώπη. Το παιχνίδι του PS4 με τις περισσότερες λήψεις στις ΗΠΑ και Καναδά, ήταν το Grand Theft Auto V, ενώ το FIFA 22 κατέκτησε και πάλι την πρώτη θέση στην Ευρώπη.

Fifa 22

Στο chart του PlayStation VR, τα Beat Saber, Job Simulator και Superhot VR κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις τόσο στις ΗΠΑ και στο Καναδά, όσο και στην Ευρώπη. Το Fortnite κατάφερε και κέρδισε τη πρώτη θέση παγκοσμίως, αφού ήταν το κορυφαίο δωρεάν παιχνίδι και στις δύο περιοχές. Τα Warzone και Rocket League κατέλαβαν αντίστοιχα τη δεύτερη και τρίτη θέση στις ΗΠΑ και Καναδά, με τις θέσεις τους να αντιστρέφονται στην Ευρώπη. Μπορείτε να δείτε και αναλυτικά ολόκληρη τη λίστα που δημοσίευσε η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, η Sony φαίνεται τελικά να έχει επεκτείνει την παραγωγή του PS4, μιας και το PS5 παραμένει σε έλλειψη λόγω περιορισμών στα εξαρτήματα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό, πατώντας εδώ.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.