Αυτά είναι τα παιχνίδια του Xbox Games with Gold για τον Απρίλιο

Xbox Games with Gold

Μέσα από την επίσημη ενημέρωση του Xbox, έχουμε πλέον τα παιχνίδια του Xbox Games with Gold για τον μήνα Απρίλιο. Στους τίτλους αυτούς, ως συνήθως, θα έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Game Pass Ultimate και Xbox Live Gold.

Η τετράδα των παιχνιδιών απαρτίζεται από τα εξής:

  • Another Sight (1-30 Απριλίου)
  • Hue (16 Απριλίου – 15 Μαΐου)
  • Outpost Kaloki X (1-15 Απριλίου)
  • MX vs. ATV Alive (6-30 Απριλίου)

Όπως φαίνεται από την σχετική λίστα, έχουμε δύο παιχνίδια που ανήκουν στην πρόσφατη γενιά του Xbox One, αλλά και δύο τίτλους που ανήκουν στην πιο παλιά γενιά του Xbox 360. Ωστόσο, και τα τέσσερα παιχνίδια είναι εφικτό να τα παίξει κανείς στις πιο πρόσφατες κονσόλες νέας γενιάς Xbox Series X και Xbox Series S. Σε σχέση με προηγούμενους μήνες, θα μπορούσε να πει κανείς πως η εταιρεία δεν είναι και τόσο γενναιόδωρη για τον μήνα Απρίλιο, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει πολύ πιο δυνατούς τίτλους στην υπηρεσία.

Αν αναλογιστούμε τις τιμές πώλησης των εξής παιχνιδιών, θα δούμε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάει πολύ καλύτερα.

  • Another Sight (29,99€)
  • Hue (14,99€)
  • Outpost Kaloki X (9,49€)
  • MX vs. ATV Alive (39,99€)

Το ακριβότερο παιχνίδι της λίστας είναι το MX vs. ATV Alive, το οποίο να μεν είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, γεμάτο δράση και ζωντάνια, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι που ανήκει στο Xbox 360 και κυκλοφόρησε το 2011.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη συνδρομή ή δεν γνωρίζετε περισσότερα για το Xbox Game Pass ή το Xbox Live Gold, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά στην επίσημη ιστοσελίδα του Xbox. Πρόκειται για συνδρομητικές υπηρεσίες από την Microsoft και το Xbox που σας δίνουν την δυνατότητα να παίζετε online παιχνίδια κάθε μήνα. Για τους νέους χρήστες, το κόστος της υπηρεσίας Xbox Game Pass είναι μόλις 1€ για τον πρώτο μήνα, ενώ αργότερα η τιμή διαμορφώνεται στα 9,99€.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.