Αυτά είναι τα παιχνίδια του PS Plus για το Μάρτιο;

PS Plus

Μερικά από τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για το Μάρτιο φαίνεται να έχουν αποκαλυφθεί νωρίς, από έναν γνωστό και αξιόπιστο leaker. Ο χρήστης Billbil-kun του Dealabs, ο οποίος διαρρέει με ακρίβεια τις σειρές παιχνιδιών του PS Plus κάθε μήνα από το Σεπτέμβριο του 2021, απουσίαζε τον περασμένο μήνα.

Ωστόσο, επέστρεψε ξανά αυτό τον μήνα, με έναν πιο πλάγιο τρόπο, για να επιβεβαιώσει φαινομενικά τους τίτλους του Μαρτίου για την υπηρεσία της Sony. Αντί λοιπόν να δημοσιεύσει τη λίστα στις κύριες σελίδες προσφορών του ιστοτόπου όπως γίνεται συνήθως, δημοσίευσε ένα πιο ασαφές μήνυμα στο forum του ιστοτόπου.

Γεια ή καλησπέρα σε όλους. Έχω ενδιαφερθεί πρόσφατα για το Ark Survival Evolved και το Team Sonic Racing και θέλω να τα αγοράσω για να τα παίξω στο PS5 μου. Γνωρίζοντας ότι δεν έχω όμως πολλά χρήματα, διστάζω να τα αγοράσω. Αλλά, τελικά, ίσως περιμένω μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα,” γράφει στο forum.

Εάν η υπόδειξη είναι έγκυρη, αυτό σημαίνει ότι το Ark Survival Evolved και το Team Sonic Racing θα είναι και τα δύο διαθέσιμα στο PS Plus από τις 2 Μαρτίου, όταν πια δε θα είναι διαθέσιμα τα τρέχοντα παιχνίδια. Η Sony συνήθως κυκλοφορεί τουλάχιστον τρία παιχνίδια στο PlayStation Plus και από τότε που κυκλοφόρησε το PlayStation 5, τουλάχιστον ένας από τους τρεις τίτλους της υπηρεσίας κάθε μήνα, είναι είτε enhanced για PS5, είτε αποκλειστικότητα του PS5.

Δεδομένου ότι τόσο το Ark Survival Evolved, όσο και το Team Sonic Racing είναι τίτλοι του PS4, είναι πιθανό να μην είναι τα μόνα δύο παιχνίδια που έρχονται τον Μάρτιο, καθώς κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι PS5 που αναμένεται να αποκαλυφθεί. Τα παιχνίδια PlayStation Plus του Φεβρουαρίου είναι διαθέσιμα μέχρι τις 2 Μαρτίου και είναι τα Planet Coaster, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep και UFC 4.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.