Το Atomic Heart θα τρέχει σε Dynamic 4K 60 FPS στα PS5 και Xbox Series X

Atomic Heart

Πρόσφατα έγινε γνωστή μία νέα, σημαντική πληροφορία σχετικά με την επερχόμενη δημιουργία της Mundfish, το Atomic Heart, την οποία θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι προτιμήσουν να απολαύσουν το παιχνίδι στις κονσόλες νέας γενιάς.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μία νέα συνέντευξη, ο ιδρυτής του στούντιο και σκηνοθέτης του Atomic Heart, Robert Bagratuni, δήλωσε πως η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου εργάζεται σκληρά για να τον βελτιστοποιήσει στις κονσόλες νέας γενιάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια νέα επιλογή γραφικών, η οποία είναι ικανή να τρέξει τον τίτλο στα 60 FPS σε Dynamic 4Κ ανάλυση στα PS5 και Xbox Series X/S. Από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο project και η προσπάθεια της ομάδας -όπως όλα δείχνουν- δε θα πάει χαμένη.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με το Wcfftech, o Bagratuni αποκάλυψε πως θα υπάρχουν ορισμένες περιοχές στο Atomic Heart, που θα τρέχουν σε Native 4K στα 60FPS. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Δουλέψαμε πολύ στην βελτιστοποίηση του παιχνιδιού για κονσόλες, παρέχοντας μια επιλογή γραφικών με Dynamic 4Κ στα 60 FPS, ενώ σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού θα παρέχεται και native 4K με σταθερά 60FPS.”

Ο Bagratuni επιβεβαίωσε επίσης ότι το Atomic Heart θα υποστηρίζει κανονικά την απτική ανάδραση και τα adaptive triggers για το DualSense του PS5, χωρίς ωστόσο να υπάρχει για την ώρα συμβατότητα και με την PC έκδοση του τίτλου.

Το Atomic Heart αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2023 για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S καθώς και PC.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.