Τα Assassin’s Creed Origins και For Honor έρχονται στο Game Pass

For Honor Assassin’s Creed Origins

Η Microsoft ανακοίνωσε τις τελευταίες προσθήκες στη συνεχώς αναπτυσσόμενη ψηφιακή βιβλιοθήκη της συνδρομητικής της υπηρεσίας, Xbox Game Pass, σε μια πρόσφατη ανάρτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Η ίδια σελίδα τώρα, περιέχει επίσης νέα σχετικά με τη σχέση της εταιρείας με την Ubisoft.

Με λίγα λόγια, φαίνεται πως δύο ακόμη παιχνίδια της Ubisoft, πρόκειται να προστεθούν στο Xbox Game Pass. Το πρώτο από αυτά είναι το Assassin’s Creed Origins που κυκλοφόρησε το 2017 και το δεύτερο, είναι το For Honor: Marching Edition του 2018. Αν και οι ακριβείς ημερομηνίες για αυτές τις δύο προσθήκες δεν είναι γνωστές προς το παρόν, η Microsoft δηλώνει ότι θα προστεθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών. Το καλύτερο από όλα ωστόσο, είναι το γεγονός ότι και οι δύο τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι και σε υπολογιστή, και σε κονσόλες και στο cloud.

Το Xbox Game Pass αποτελεί αναμφισβήτητα μια τρομερή επιτυχία για τη Microsoft, με τον αριθμό συνδρομητών της υπηρεσίας να βρίσκεται επί του παρόντος στα 25 εκατομμύρια, με συνεχή αύξηση. Τέλος, με τον Phil Spencer να δηλώνει ήδη ότι η συνδρομητική υπηρεσία είναι ήδη «πάρα πολύ βιώσιμη» και με μια διαρκή προσθήκη παιχνιδιών υψηλής ποιότητας στην πλατφόρμα, το μέλλον φαίνεται πολλά υποσχόμενο για το Xbox Game Pass.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.