Αποκαλύφθηκε το Armored Core 6 της FromSoftware

Armored Core

Tο επόμενο παιχνίδι της σειράς Armored Core της FromSoftware, φαίνεται πως επιβεβαιώθηκε μέσω μίας έρευνας καταναλωτών. Ο χρήστης του Resetera, Red Liquorice, ισχυρίστηκε το Σάββατο ότι είχε λάβει μια έρευνα από το πολυαγαπημένο studio που κρύβεται πίσω από τα Elden Ring και Dark Souls, η οποία φαινομενικά αποκαλύπτει τις πρώτες λεπτομέρειες για το επόμενο, μη ανακοινωμένο mech combat παιχνίδι της εταιρείας.

Ο επερχόμενος ανώνυμος τίτλος, ο οποίος θα είναι ο πρώτος πλήρης τίτλος Armored Core από το 2012, λέγεται ότι περιλαμβάνει έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Hidetaka Miyazaki, τρισδιάστατη δυναμική δράση και υψηλό βαθμό ελευθερίας, όσον αφορά στην εξατομίκευση του. Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος χρήστης, δημοσίευσε στο Resetera μερικά νέα screenshots, τα οποία υποστηρίζει πως είναι οι πρώτες εικόνες του Armored Core 6. Μπορείτε να δείτε τις εικόνες, πατώντας εδώ ή βλέποντας παρακάτω τα σχετικά Tweets.

Η σύνοψη του παιχνιδιού φέρεται να βλέπει την κυβέρνηση, τις εταιρείες, τους καλλιτέχνες και τους άγνωστους μισθοφόρους να μάχονται για μια εξωγήινη ουσία που μπορεί να αναπτύξει δραστικά την ανθρώπινη κοινωνία. Σύμφωνα με τον χρήστη, η έρευνα περιλάμβανε επίσης και ένα μικρό βίντεο με πλάνα του παιχνιδιού, το οποίο ωστόσο δε δημοσιεύθηκε ποτέ, λόγω υδατογραφήματος (watermark).

Ο χρήστης του Resetera, Red Liquorice, έγραψε: “Έμεινα πολύ έκπληκτος που παρακολουθούσα τυχαία πλάνα ενός επερχόμενου παιχνιδιού της From Soft σήμερα το πρωί, ήταν κάτι εντελώς απροσδόκητο! Το boss fight φαινόταν αρκετά soulsy, οι μακρινοί πυροβολισμοί μου θύμισαν το Virtua On, αυτό είναι το πλαίσιο αναφοράς μου, δεν είμαι φαν των mech games και δεν έχω παίξει κανένα παιχνίδι AC. Ο χαρακτήρας του παίκτη με ένα λευκό mech, πήγε κοντά στο μεγαλύτερο robot boss και το πολέμησε με ένα σπαθί ενέργειας ή λέιζερ, το οποίο έμοιαζε με τα Souls games.”

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη περιγραφή του τίτλου, όπως φαίνεται στις εικόνες:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.