Αποκαλύφθηκε ο επόμενος δωρεάν τίτλος του Epic Games Store

Demon's Tilt

Το Demon’s Tilt επιβεβαιώθηκε ως ο δωρεάν τίτλος του Epic Games Store για την επόμενη εβδομάδα. Με μία τιμή αγοράς στα 16,79€ μέσω της Epic, ο τίτλος θα διατίθεται δωρεάν για λήψη από τις 24 έως τις 31 Μαρτίου.

Το Demon’s Tilt αποτελεί ένα φλίπερ παιχνίδι, το οποίο περιλαμβάνει μερικά στοιχεία shoot ’em up και hack n’ slash. Ο ερχομός του πρόκειται να αντικαταστήσει το first person ψυχολογικό horror τίτλο, με όνομα In Sound Mind, ο οποίος είναι προς το παρόν διαθέσιμος για δωρεάν λήψη μέχρι τις 24 Μαρτίου.

Συνολικά, το Epic Games Store χάρισε 89 δωρεάν τίτλους πέρυσι, με συνολική αξία $2.120. Σύμφωνα με την Epic, οι χρήστες διεκδίκησαν πάνω από 765 εκατομμύρια δωρεάν παιχνίδια το 2021, ενώ 76 δωρεάν παιχνίδια έσπασαν τα ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών σε υπολογιστή. Τέλος, σύμφωνα με την εταιρεία, η βάση χρηστών του Epic Game Store έφτασε τα 194 εκατομμύρια πέρυσι, από τα 160 εκατομμύρια που ήταν ένα χρόνο νωρίτερα.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.