Αποκαλύφθηκε ο δωρεάν τίτλος της Epic Games για την επόμενη εβδομάδα

Cities Skylines Epic Games

Το Cities Skylines της Karoliina Korppoo, επιβεβαιώθηκε ως ο νέος δωρεάν τίτλος της Epic Games της επόμενης εβδομάδας. Το παιχνίδι όπου οι παίκτες δημιουργούν πόλεις, θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη μέσω του Epic Games Store από τις 10 έως και τις 17 Μαρτίου.

Το Cities Skylines έρχεται να αντικαταστήσει το Black Widow: Recharged, το Centipede: Recharged και το Dauntless Epic Slayer Kit, τα οποία διατίθενται προς το παρόν δωρεάν για λήψη μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Η Epic χάρισε συνολικά 89 δωρεάν τίτλους πέρυσι, με συνολική αξία $2.120. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες απέκτησαν πάνω από 765 εκατομμύρια δωρεάν παιχνίδια το 2021, με 76 από αυτά να έχουν σπάσει τα μεγαλύτερα ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών σε υπολογιστή, καταγράφοντας εξωφρενικά μεγάλα νούμερα και καταρρίπτοντας προηγούμενα ρεκόρ.

Τέλος, πρόσφατα η Epic Games εξαγόρασε το ανεξάρτητο κατάστημα μουσικής, Bandcamp, με σκοπό να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα όπου διάφοροι δημιουργοί θα πουλούν το περιεχόμενο, την τεχνολογία, τα παιχνίδια, την τέχνη, τη μουσική τους και άλλα.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.