Αποκαλύφθηκε Gameplay του νέου Survival Mode του Returnal

Returnal Ascension

Η Housemarque μας προσέφερε μια εκτεταμένη ματιά του επερχόμενου Survival Mode του Returnal. Το Tower of Sisyphus είναι μία περιοχή με όλο και πιο επικίνδυνες φάσεις, η οποία έρχεται στο Returnal στις 22 Μαρτίου, ως μέρος του ολοκαίνουργιου δωρεάν DLC, με όνομα Ascension. Ακόμα η νέα επέκταση, πρόκειται να εισαγάγει την υποστήριξη co-op για δύο παίκτες, για το κύριο μέρος του παιχνιδιού.

Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Harry Krueger και ο narrative director Gregory Louden, παρουσίασαν στους παίκτες μέσα από gameplay πλάνα διάρκειας 18 λεπτών, το Tower of Sisyphus. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Τέλος, σε μια ανάρτηση στο PlayStation Blog την περασμένη εβδομάδα, όπου και ανακοινώθηκε το νέο DLC, ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού μίλησε αναλυτικά για αυτό, δίνοντας μας μία ιδέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.