Αποκαλύφθηκαν οι ακριβείς ώρες κυκλοφορίας του Elden Ring για όλο τον κόσμο

Elden ring

Η Bandai Namco επιβεβαίωσε τις ακριβείς ώρες κυκλοφορίας του Elden Ring για όλο το κόσμο. Μετά από καθυστέρηση ενός μήνα, το Elden Ring θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου για PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC. Ωστόσο, η ακριβής ώρα εκκίνησης εξαρτάται από τη ζώνη ώρας στην οποία βρίσκεστε και την επιλεγμένη πλατφόρμα, με τις εκδόσεις υπολογιστών σε ορισμένες περιοχές να έχουν πρόσβαση στο τίτλο πριν από τους κατόχους κονσολών.

Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, η έκδοση του Elden Ring για υπολογιστή θα είναι διαθέσιμη έξι ώρες νωρίτερα από την έκδοση των κονσολών. Η Bandai Namco ανέφερε επίσης ότι το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο για preload στις κονσόλες Xbox. Οι παίκτες των PlayStation και PC, θα μπορούν να κάνουν preload το παιχνίδι 48 ώρες πριν από την κυκλοφορία του, σύμφωνα με την τοπική τους ώρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τη σχετική εικόνα:

Elden Ring

Οι fans που περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του νέου τίτλου της FromSoftware αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να έχουν μονίμως το νου τους όσο περιηγούνται στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν πολλά spoilers που κάνουν το γύρο του αυτή τη στιγμή. Η εκδότρια εταιρεία, Bandai Namco, προσπαθεί να καταστείλει τις διαρροές, κάτι που αποκάλυψε και σε μήνυμα που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.