Το Apex Legends Mobile κυκλοφορεί παγκοσμίως αυτό το μήνα

Apex Legends Mobile

Το Apex Legends Mobile πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως για συσκευές Android και iOS το Μάιο, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Respawn Entertainment. Ο Mobile Design Director του studio, Jordan Patz, αποκάλυψε τα νέα κατά τη διάρκεια ενός Developer Panel του Apex Legends.

Μεταξύ άλλων, ο Patz είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω, επιτέλους, ότι το Apex Legends Mobile θα φτάσει για όλους τους παίκτες παγκοσμίως τον Μάιο».

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, το Apex Legends Mobile αναπτύσσεται από μια ειδική ομάδα στη Respawn σε συνδυασμό με τη Lightspeed & Quantum Studios της Tencent, η οποία είναι η αρμόδια ομάδα προγραμματιστών πίσω από το PUBG Mobile.

Όπως το Apex Legends για κονσόλες και υπολογιστή, η έκδοση για τα κινητά θα είναι δωρεάν και δε θα περιλαμβάνει στοιχεία επί πληρωμή που προσφέρουν οποιοδήποτε πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επιπλέον, θα περιέχει τα δικά του Battle Passes, διάφορα Collectible Cosmetics, καθώς και μοναδικά Unlockables, ενώ θα ξεκινήσει αρχικά με 10 Legends, συμπεριλαμβανομένων μερικών εκ των γνωστότερων όπως οι Wraith, Octane, Bloodhound και Pathfinder.

Τέλος, όσον αφορά στους χάρτες που θα είναι διαθέσιμοι, σύμφωνα με τον Patz, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στους παλιούς κλασικούς χάρτες, όπως World’s Edge και Kings Canyon, ενώ θα έχουν προστεθεί και μερικά twists, τα οποία θα εκτιμήσουν περισσότερο οι πιο παλιοί παίκτες του τίτλου.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.