Αναβολή του Life is Strange Remastered Collection για το Nintendo Switch

Life is Strange Remastered Collection

Η έκδοση του Life is Strange Remastered Collection για το Nintendo Switch δε θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου μαζί με τις άλλες εκδόσεις του παιχνιδιού, όπως επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η έκδοση του Switch αναβάλλεται για “αργότερα φέτος”.

Το Life is Strange Remastered Collection πρόκειται να κυκλοφορήσει κανονικά στα Google Stadia, PlayStation, Xbox και PC την 1η Φεβρουαρίου, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως. Έχουμε μια πληθώρα από καλούδια για να δείτε και για τους δύο τίτλους πριν από την κυκλοφορία τους, ξεκινώντας με μια εκτεταμένη εμφάνιση την επόμενη Τρίτη στις 25 Ιανουαρίου. Ωστόσο, λυπούμαστε που μοιραζόμαστε ότι οι εκδόσεις των παιχνιδιών για το Nintendo Switch έχουν καθυστερήσει λίγο και θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να είναι έτοιμες, επομένως θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος“.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μια κυκλοφορία Life is Strange αναβάλλεται για το Switch. Το Life is Strange: True Colors κυκλοφόρησε σε άλλες πλατφόρμες το Σεπτέμβριο του 2021, αλλά η έκδοση του Switch καθυστέρησε μέχρι το Δεκέμβριο, με μια φυσική κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου 2022. Είναι επίσης η δεύτερη φορά που η ίδια η Remastered Collection, δέχεται μία καθυστέρηση και φυσικά ελπίζουμε ότι θα είναι και η τελευταία.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.