Αναβολή για το Evil Dead: The Game έως το Μάϊο του 2022

evil dead the game pic

To Evil Dead: The Game ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο. Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το παράθυρο για την κυκλοφορία του μεταφέρθηκε στις 13 Μαΐου 2022.

Οι Saber Interactive και Boss Team Games γνωστοποίησαν την είδηση μέσω δημοσίευσής τους στο Twitter. Σε αυτή αναφέρεται ότι μια από τις αιτίες της καθυστέρησης ήταν η ανάγκη να δημιουργήσουν ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που θα πρέπει να βγει εξαιρετικό. Προκειμένου να είναι βέβαιοι οι developers ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων το Evil Dead: The Game, χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να δώσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Πέρα από την ανακοίνωση της αναβολής, από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter μαθαίνουμε ότι δε θα περάσει πολύς καιρός έως ότου έχουμε στα χέρια μας περισσότερα νέα σχετικά με το παιχνίδι. Οι πληροφορίες σχετικά με τις προπαραγγελίες, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο trailer θα αποκαλυφθούν εντός του Φεβρουαρίου.

Evil Dead: The Game

 

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι που προέρχεται από τις ταινίες Evil Dead είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά στα πλαίσια των The Game Awards 2020. Θα διαθέτει τόσο co-op όσο και PvP gameplay. Από άποψης περιεχομένου, θα έχει πολύ fan service, με χαρακτήρες και τοποθεσίες που οι παίκτες θα έχουν ήδη δει από τις ταινίες.