Αναβολή έως το 2023 για το Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown

Το Test Drive Unlimited Solar Crown του γαλλικού studio Nacon, αναβάλλεται και επίσημα, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία. Ο τίτλος ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αρχικά στις 22 Σεπτεμβρίου φέτος, ωστόσο αναβάλλεται για το 2023, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η εκδότρια εταιρεία, επιβεβαίωσε επίσης το γεγονός ότι το racing παιχνίδι δε θα κυκλοφορήσει τελικά σε PS4 και Xbox One, καθώς στοχεύει να χρησιμοποιήσει στο έπακρο τη τεχνολογία των νέων κονσολών, καθώς και να αυξήσει συνολικά τη ποιότητα του παιχνιδιού σε κάθε τομέα. Για την ώρα, δεν υπάρχει κανένα νέο σχετικά με την κυκλοφορία του τίτλου στο Nintendo Switch.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία είπε:

«Τα πιο σημαντικά νέα είναι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τώρα το 2023. Με την τόση υποστήριξη από τους θαυμαστές της σειράς, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς θα απογοητευτείτε, αλλά ο στόχος μας με το Test Drive Unlimited Solar Crown είναι να το κάνουμε τη πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία gaming στο franchise αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξή του.»

«Τέλος, με στόχο να αξιοποιήσει στο έπακρο την τεχνολογία στις πιο πρόσφατες κονσόλες και να μεγιστοποιήσει τη συνολική ποιότητα του παιχνιδιού, η NACON αποφάσισε να μην συνεχίσει την ανάπτυξη του Test Drive Unlimited Solar Crown για τα PlayStation 4 και Xbox One.»

Τέλος, η Nacon αποκάλυψε ότι εργάζεται σε closed beta, όπου θα συγκεντρώνει σχόλια από τους παίκτες για να βελτιώσει το παιχνίδι.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.