Αναβάλλεται για το 2023 το Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad Kill the Justice League

Το επερχόμενο DC παιχνίδι της Rocksteady, Suicide Squad: Kill the Justice League, αναβάλλεται για το 2023 σύμφωνα με αναφορές. Όπως αναφέρθηκε από το Bloomberg, το επερχόμενο παιχνίδι Suicide Squad αναβλήθηκε ένα χρόνο μετά την αρχική ανακοίνωση του παράθυρου κυκλοφορίας του για το 2022. Η Warner Bros. Games ετοιμάζει πολλές κυκλοφορίες για φέτος, συμπεριλαμβανομένων των Hogwarts Legacy και Lego Star Wars.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020 και είναι το πρώτο DC παιχνίδι της Rocksteady από τότε που ολοκλήρωσε την τριλογία του Batman Arkham. Το πρώτο υλικό εντός του παιχνιδιού του τίτλου έκανε πρεμιέρα στο DC FanDome 2021. Μέχρι στιγμής το Suicide Squad περιλαμβάνει τους Harley Quinn, King Shark, Deadshot και Captain Boomerang και όπως όλα δείχνουν, κάθε χαρακτήρας μπορεί να προσαρμοστεί με μοναδικά όπλα και ικανότητες.

Με μια ημερομηνία κυκλοφορίας που φαίνεται να έχει μετατεθεί στο 2023, θα περάσουν οκτώ χρόνια από την τελευταία φορά που η Rocksteady κυκλοφόρησε κάποιο βιντεοπαιχνίδι, καθώς το Arkham Knight κυκλοφόρησε το 2015.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.