Ανακοινώνει η Sony σε λίγες ώρες backwards compatibility για το PlayStation;

PS5 Backwards Compatibility

Ένα tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Sony, PlayStation Japan, πήρε φωτιά διότι οι fans πιστεύουν ότι μπορεί να μας tease-άρει PS5 backwards compatibility με παιχνίδια των PS1, PS2 και PS3. Το εν λόγω tweet, παρουσιάζει μια νέα διαφήμιση του PlayStation, που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα αύριο, στις 23 Ιανουαρίου, η οποία θα περιλαμβάνει ένα νέο τραγούδι από τον Ιάπωνα ποπ σταρ και μουσικό παραγωγό Kenshi Yonezu.

Από πού λοιπόν προέρχονται όλες αυτές οι εικασίες για το πολυπόθητο backwards compatibility; Όπως θα παρατηρήσετε και παρακάτω, το teaser επισημαίνει τους αριθμούς 1, 2 και 3. Αυτή βέβαια, είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα προβληθεί και αυτή η διαφήμιση. Όμως και πάλι, αυτό το στυλ του 1.23, ίσως δεν αποτελεί απλά μια ημερομηνία. Ίσως και να μην είναι τίποτα. Παρόλα αυτά, όλοι οι παίκτες εκεί έξω, έχουμε τις απορίες μας. Γιατί αυτή η ημερομηνία και για ποιο σκοπό είναι η συγκεκριμένη διαφήμιση; Θα μπορούσε η επιλεγμένη ημερομηνία να συνδέεται κάπως με τα παιχνίδια των PS1, PS2 και PS3; Αυτό μένει να το μάθουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μόνοι σας το σχετικό Tweet του επίσημου λογαριασμού του PlayStation της Ιαπωνίας:

Δεν ξέρουμε γιατί η Sony θα προωθούσε μια τόσο μεγάλη συμφωνία στην Ιαπωνία, και ειδικά, μόνο μέσω του Twitter. Ας μην ξεχνάμε και πριν λίγες μέρες, που πολλοί κάτοχοι του PS5 είδαν παιχνίδια του PS3 να εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της νέας κονσόλας, με διαθέσιμες τιμές. Για να μην λέμε πολλά ωστόσο και πέσουμε από τα σύννεφα αν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει τελικά, οι αριθμοί θα μπορούσαν εύκολα να σχετίζονται με το ίδιο το τραγούδι, και αυτή είναι απλώς η αρχή μιας νέας διαφημιστικής καμπάνιας στην Ιαπωνία.

Στην περίπτωση ωστόσο που θα συμβεί κάτι, τότε θα σήμαινε ότι η Sony σχεδιάζει να κάνει μια τεράστια ανακοίνωση σήμερα το βράδυ ή νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.