Ανακοινώθηκε νέο Xbox Games Showcase για τις 14 Ιουνίου

Xbox & Bethesda Games Showcase

Η Microsoft φαίνεται πως θα φιλοξενήσει ένα επιπλέον Xbox Games Showcase, το οποίο πρόκειται να φτάσει λίγες μέρες μετά το Xbox & Bethesda Games Showcase που με τη σειρά του αναμένεται να διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Xbox, η Microsoft δήλωσε ότι πρόκειται να δείξει νέα trailers και περισσότερες πληροφορίες από αυτά που αναμένεται να δούμε στο Xbox & Bethesda Games Showcase την ερχόμενη Κυριακή, καθώς και συζητήσεις από αγαπημένους δημιουργούς παιχνιδιών.

Η ζωντανή μετάδοση του Xbox Games Showcase, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη Τρίτη, στις 14 Ιουνίου, δηλαδή δυο μέρες μετά το Xbox & Bethesda Games Showcase της Κυριακής. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί σε έξι διαφορετικές γλώσσες και αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, μέσω των επισήμων καναλιών της Microsoft.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.