Ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts IV

Kingdom Hearts IV

Η επιβεβαίωση του Kingdom Hearts IV έφτασε επιτέλους, με το νέο μέρος της σειράς να έχει ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 20ή επέτειο της σειράς, μέσω ενός πρώτου teaser trailer με gameplay που τοποθετήθηκε στο τέλος ενός βίντεο που ανακεφαλαιώνει διάφορα νέα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το βίντεο του Kingdom Hearts IV μεταδόθηκε μετά τις παρουσιάσεις των Dark Road και Missing Link. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Sora να ξυπνάει μέσα σε ένα διαμέρισμα όπου κοιμόταν για επτά ημέρες, σε έναν νέο κόσμο που ονομάζεται Quadratum.

Ο εν λόγω κόσμος μοιάζει με τη Γη και έχει μια εξαιρετικά ρεαλιστική εμφάνιση, η οποία είναι μια απόκλιση από το κλασικό στυλ της σειράς, αλλά ακόμη και εδώ υπάρχουν μεταφυσικά στοιχεία, τα οποία εκδηλώνονται όταν μια τεράστια σκιά εμφανίζεται ανάμεσα στους ουρανοξύστες δημιουργώντας πανικό στους δρόμους.

Σε αυτό το σημείο, ο Sora αναλαμβάνει δράση με το keyblade του, ξεκινώντας μια πραγματικά επική μάχη. Μετά από αυτή τη σκηνή, η οποία φαίνεται να προέρχεται από το πραγματικό gameplay του παιχνιδιού, δεδομένης και της παρουσίας του HUD σε ορισμένες στιγμές, βλέπουμε ένα σκετς με τον Donald και τον Goofy.

Δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις περιόδους κυκλοφορίας ή τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει το Kingdom Hearts IV, αλλά υπάρχει πλέον επίσημη επιβεβαίωση ότι το νέο κεφάλαιο βρίσκεται σε εξέλιξη και φαίνεται να βρίσκεται ήδη σε αρκετά προχωρημένο στάδιο εργασίας.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.