Ανακοινώθηκε το DLC Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Elden Ring

Η FromSoftware ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στο Shadow of the Erdtree, το πρώτο expansion για το Elden Ring.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω ενός post στο Twitter, συνοδευόμενο από artwork. Προς το παρόν, το ιαπωνικό στούντιο δεν έχει μοιραστεί άλλες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το DLC του Elden Ring, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Ωστόσο, γίνεται λόγος για “ένα expansion που έρχεται σύντομα”, γεγονός που υποδηλώνει ότι μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ μέχρι να ζήσουμε νέες περιπέτειες στο Interregnum.

Το έργο απαθανατίζει ένα άτομο με μακριά χρυσά μαλλιά που ιππεύει ένα άτι, περιτριγυρισμένο από κάτι που φαίνεται να είναι τάφοι, ενώ στο βάθος βλέπουμε ένα μεγάλο δέντρο (το Ιερό Δέντρο της Miquella;) από το οποίο στάζει μια χρυσή ουσία.

Η μυστηριώδης φιγούρα θα μπορούσε να είναι η Miquella, η δίδυμη αδελφή της Malenia, δεδομένης της μεγάλης ομοιότητας με τον χαρακτήρα που βλέπουμε στην εισαγωγική ταινία του Elden Ring. Η παρουσία του Torrent, θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει ότι το DLC θα μπορούσε να τοποθετηθεί στο παρελθόν.

Ξέρουμε ότι υπάρχει πολύ κομμένο περιεχόμενο του Elden Ring που είναι αφιερωμένο στη Miquella και υπάρχουν φήμες για έναν κεντρικό ρόλο της σε ένα DLC εδώ και αρκετό καιρό. Να έχετε κατά νου ότι πρόκειται απλώς για εικασίες εκ μέρους μας, οπότε πάρτε τις με επιφύλαξη.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.