Ανακοινώθηκε το Deliver Us Mars για PlayStation, Xbox και PC

Deliver Us Mars

Ο space puzzle-adventure τίτλος Deliver Us the Moon, γνώρισε αρκετή επιτυχία από τότε που κυκλοφόρησε πίσω στο 2018, και τώρα, η εταιρεία ανάπτυξης KeokeN Interactive και η εκδότρια Frontier Foundry, ανακοίνωσαν τη συνέχειά του, με όνομα Deliver Us Mars.

Τοποθετημένο 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, στο Deliver Us Mars θα αναλάβουμε “έναν μυστηριώδη νέο πρωταγωνιστή” που κατευθύνεται στον κόκκινο πλανήτη σε μια περιπέτεια καθοριστικής σημασίας, με το drone ASE στο πλευρό του, φυσικά. Κατά τη διάρκεια του τίτλου θα βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με διάφορα παζλ, ενώ η χρήση των μηχανισμών αναρρίχησης για να διασχίσουμε τα σκληρά περιβάλλοντα του πλανήτη Άρη, θα παρουσιάσουν τις δικές τους προκλήσεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, το επερχόμενο sequel υπόσχεται μια “οπτική εμπειρία που θα προκαλέσει δέος στους παίκτες”. Όντας βασισμένο στην Unreal Engine 4, το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί motion capture τεχνολογία και δυνατότητα ray tracing, αν και δεν υπάρχει ακόμα καμία επιπλέον πληροφορία, σχετικά με το ποιες πλατφόρμες συγκεκριμένα θα το υποστηρίζουν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer αποκάλυψης του τίτλου:

Το Deliver Us Mars βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και PC (μέσω Steam και Epic Games Store). Το παιχνίδι προς το παρόν δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας ή κάποιο παράθυρο, ωστόσο οι προγραμματιστές λένε ότι έχουν “πολλά περισσότερα να μοιραστούν μέσα στους επόμενους μήνες”.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.