Ανακοινώθηκε παρουσίαση για την επέτειο του Final Fantasy 7

Final Fantasy 7

H Square Enix, κατά τη διάρκεια του τελευταίου State of Play της Sony, αποκάλυψε ένα παράθυρο κυκλοφορίας του Final Fantasy 16, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023.

Σήμερα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του Final Fantasy 7 στο Twitter, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη δήλωση που είχε κάνει πριν περίπου ένα μήνα, στην οποία έλεγε ότι τον Ιούνιο θα λάβουμε περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με το Final Fantasy 7. Έτσι λοιπόν, ανακοινώθηκε μια ψηφιακή ζωντανή μετάδοση από τη Square Enix λόγω της επετείου 25 χρόνων που κλείνει φέτος ο τίτλος, κατά την οποία θα μας αποκαλύψει νεότερα για αυτόν.

Η παρουσίαση θα κρατήσει περίπου δέκα λεπτά σύμφωνα με την εταιρεία και θα διεξαχθεί στη 01:00 τα μεσάνυχτα το βράδυ της 16ης προς 17ης Ιουνίου. Όσον αφορά στο περιεχόμενο της παρουσίασης, δεν είναι απίθανο να δούμε και κάποιο teaser ή trailer του επερχόμενου Final Fantasy 7 Remake Part 2.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την σχετική ανακοίνωση από τη Square Enix:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.