Ανακοινώθηκε νέο State of Play με επίκεντρο το Hogwarts Legacy

State of Play Hogwarts Legacy

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα στα social media της PlayStation, στις 17 Μαρτίου έρχεται νέο State of Play, που θα έχει ως επίκεντρο το Hogwarts Legacy.

Την Πέμπτη, λοιπόν, 17 Μαρτίου στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδος, θα έχουμε μια πρώτη ματιά από το παιχνίδι. Το event θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της PlayStation στα YouTube και Twitch. Η διάρκειά του θα είναι περίπου 20 λεπτά, εκ των οποίων τα 14 θα αποτελούν gameplay που έχει καταγραφεί σε PS5. Ο υπόλοιπος χρόνος θα αφιερωθεί σε μια βαθύτερη ματιά στο πώς έγιναν κάποια πράγματα στο παιχνίδι, από μέλη της Avalanche Software.

Θυμίζουμε ότι το Hogwarts Legacy είχε διαρρεύσει το 2018, ανακοινώθηκε επίσημα το 2020 και τελικά αναβλήθηκε ως το 2022. Έως τώρα δεν είχαμε ακούσει πολλά για τον τίτλο, αλλά σε τρεις μόλις ημέρες, θα γνωρίζουμε αρκετές λεπτομέρειες. Μπορεί να τοποθετείται στο σύμπαν του Harry Potter που έχει δημιουργήσει η J.K. Rowling, αλλά δεν είναι βέβαιο πως συνδέεται με την αγαπημένη ιστορία. Όπως και να έχει, σύντομα θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα.