Ανακοινώθηκε νέο DLC για το Back 4 Blood

Back 4 Blood

Το Back 4 Blood πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του μεγάλο DLC στις 12 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξής του, Turtle Rock Studios. Το νέο λοιπόν DLC, με όνομα Tunnels of Terror, θα περιλαμβάνεται ως μέρος των Ultimate Edition, Deluxe Edition και Annual Pass for Back 4 Blood, ενώ οι παίκτες που αγόρασαν την τυπική έκδοση του παιχνιδιού θα μπορούν να το αγοράσουν ξεχωριστά.

Η νέα επέκταση θα περιλαμβάνει ένα νέο PvE co-op mode που ονομάζεται Ridden Hives, καθώς και νέες playable επιλογές για Cleaners και Ridden. Η είδηση ​​αυτή συμπίπτει με την ανακοίνωση της εκδότριας εταιρείας Warner Bros Games, ότι το παιχνίδι έχει παιχτεί από πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες από την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο.

Το νέο mode Ridden Hives του Tunnels of Terror, θα περιέχει σύμφωνα με την εταιρεία: «ομάδες έως και τεσσάρων παικτών να εξερευνούν επτά διαφορετικά μπουντρούμια γεμάτα λαβυρινθώδεις σήραγγες, στα σκοτεινά βάθη του Evansburgh που είναι μολυσμένα με έναν νέο τύπο Ridden, το Warped Ridden.»

Back 4 Blood Tunnels of Terror

Το DLC περιλαμβάνει επίσης δύο νέους playable χαρακτήρες, τη Sharice, η οποία είναι πυροσβέστης και κρατάει ένα τσεκούρι, και τον Heng. Επιπλέον, περιλαμβάνονται ακόμα οκτώ νέα skins χαρακτήρων, επτά νέα legendary όπλα, 12 νέα skins όπλων και νέες κάρτες.

Ένα ακόμα αξιοσημείωτο γεγονός σύμφωνα με την Turtle Rock, είναι ότι εφόσον τουλάχιστον ένας παίκτης σε ένα party έχει αγοράσει το DLC Tunnels of Terror, όλοι οι παίκτες σε αυτό θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του. Τέλος, πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης μια δωρεάν ενημέρωση την ίδια στιγμή με το expansion, που θα περιλαμβάνει μια νέα ρύθμιση δυσκολίας, με όνομα No Hope.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.