Ανακοινώθηκε και επίσημα το Horizon Call of the Mountain για το PSVR2

Horizon Call of the Mountain

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα και επίσημα το PlayStation VR2 στην CES 2022, και μαζί με αυτό, η εταιρεία αποκάλυψε επίσης το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που αναπτύσσεται για το νέο VR Headset. Για άλλη μια φορά βγήκαν αληθινές οι σχετικές διαρροές και η Guerrilla Games, μαζί με το πρόσφατα αποκτημένο studio PlayStation Firesprite Games, συνεργάζονται σε ένα νέο παιχνίδι της σειράς Horizon, που ονομάζεται Horizon Call of the Mountain.

Οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι είναι επί του παρόντος ελάχιστες, αλλά περιγράφεται ως “μια μοναδική νέα Horizon εμπειρία” η οποία “χτίζεται από την αρχή” για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες υλικού του ολοκαίνουργιου PlayStation VR2 και όλες τις σχετικές βελτιώσεις που έχει το PSVR2 Sense, σύμφωνα με την εταιρεία. Οι παίκτες θα παίξουν ως ένας εντελώς νέος χαρακτήρας, αν και γνωστά πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου της πολυαγαπημένης πρωταγωνίστριας της σειράς Aloy, θα εμφανιστούν επίσης, μαζί με μερικούς νέους χαρακτήρες. Η Guerrilla λέει ότι περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τον πρωταγωνιστή και για το Horizon Call of the Mountain γενικότερα, πρόκειται να έρθουν σύντομα, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. Ακόμα, δεν γνωρίζουμε κάποιο παραθυράκι κυκλοφορίας του επερχόμενου τίτλου.

Ένα πολύ σύντομο teaser του παιχνιδιού κυκλοφόρησε επίσης, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι ένα μήνυμα από τον διευθυντή του Ολλανδικού studio, Guerrilla Games, Jan-Bart van Beek, καθώς και μερικά δευτερόλεπτα με πλάνα μέσα από το παιχνίδι να εμφανίζονται στο τέλος. Μπορείτε να δείτε το σχετικό teaser από κάτω:

Εν τω μεταξύ, το Horizon Forbidden West δεν απέχει πολύ από την άκρως αναμενόμενη κυκλοφορία του, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS5 και PS4 στις 18 Φεβρουαρίου. Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Technoid.gr.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.