Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας του The House of the Dead Remake για το Switch

the house of the dead remake switch

Το The House of the Dead Remake έλαβε οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα, ο επερχόμενος τίτλος της Forever Entertainment, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 31 Μαρτίου. Επίσης, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο trailer του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει το 2019 ότι είχε υπογράψει μία συμφωνία για remake των The House of the Dead και The House of the Dead 2, ωστόσο δεν είχε αποκαλύψει τις πλατφόρμες στις οποίες στόχευε να τα κυκλοφορήσει ή κάποια παράθυρα κυκλοφορίας εκείνη την εποχή.

Στη συνέχεια, το επερχόμενο remake επιβεβαιώθηκε για το Nintendo Switch κατά τη διάρκεια ενός Showcase Indie τίτλων, πίσω στον Απρίλιο του 2021. Τέλος, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2021, το Δεκέμβριο ανακοινώθηκε αναβολή μέχρι την άνοιξη του 2022.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.