Ανακοινώθηκαν τα remake των Max Payne 1 και 2 από τη Remedy

Max Payne 1 & 2 Remakes

Η Remedy Entertainment και η Rockstar Games ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται σε ένα πλήρες remake project των αρχικών Max Payne και Max Payne 2: The Fall of Max Payne. Τα δύο remake θα συνδυαστούν σε έναν ενιαίο τίτλο, ο οποίος θα σταθεί στο ύψος μιας AAA παραγωγής από τη Remedy.

Η Remedy Entertainment, ​​ο προγραμματιστής των πρωτότυπων τίτλων, θα αναπτύξει τα remake χρησιμοποιώντας τη δική της, ιδιόκτητη μηχανή γραφικών, Northlight Engine. Η Rockstar Games, η ιδιοκτήτρια εταιρεία της IP και εταιρεία ανάπτυξης του τρίτου παιχνιδιού της σειράς που κυκλοφόρησε το 2012, πρόκειται να χρηματοδοτήσει πλήρως και να δημοσιεύσει τον τίτλο.

Το project βρίσκεται επί του παρόντος σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά νωρίς για περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη για τα PS5, Xbox Series X/S και PC.

Είμαστε ενθουσιασμένοι όταν οι επί χρόνια φίλοι μας στη Remedy μας πλησίασαν για τα remakes των αρχικών παιχνιδιών Max Payne. Είμαστε τεράστιοι θαυμαστές του έργου που έχει δημιουργήσει η ομάδα Remedy όλα αυτά τα χρόνια και ανυπομονούμε να παίξουμε αυτές τις νέες εκδόσεις“, δήλωσε ο συνιδρυτής της Rockstar Games, Sam Houser.

Με τον CEO της Remedy, Tero Virtala, να λέει μεταξύ άλλων: “Ο Max Payne είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων στη Remedy και γνωρίζουμε ότι τα εκατομμύρια των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο αισθάνονται το ίδιο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους συνεργάτες μας στη Rockstar Games για άλλη μια φορά, με σκοπό τώρα να επαναφέρουμε την ιστορία, τη δράση και την ατμόσφαιρα των αρχικών παιχνιδιών στους παίκτες με νέους τρόπους“.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.