Ανακοινώθηκαν τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet

Pokémon Scarlet Pokémon Violet (2)

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, οι νεότερες προσθήκες στο Pokemon franchise. Τα παιχνίδια, που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια του Pokémon Presents, θα κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch στα τέλη του 2022 και την ανάπτυξή τους έχει αναλάβει η GameFreak.

Κατά την παρουσίαση, είδαμε αρκετά κλασικά Pokémon, καθώς και τρία άγνωστα αρχικά Pokémon. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τα νέα starter Pokémon του παιχνιδιού, ή αλλιώς Partner Pokémon, όπως θα ονομάζονται αυτή τη φορά.

Τα αρχικά, λοιπόν, Pokémon, είναι μια grass type γάτα, που ονομάζεται Sprigatito, ένας fire type κροκόδειλος, που ονομάζεται Fuecoco και ένα water type παπάκι, που ονομάζεται Quaxly. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο παίκτης θα είναι σε θέση να επιλέξει ένα από τα τρία, καθώς ξεκινάει το ταξίδι του σε αυτήν την άγνωστη περιοχή. Επιπρόσθετα, είδαμε ένα νέο συνολικά σκηνικό, ενώ φαινόταν να μοιάζει αρκετά με αυτά που έχουμε δει από το Pokemon Legends: Arceus με μια πλήρη 3D προοπτική, με τα Pokémon να περιφέρονται στη φύση και πολλά ακόμη.

Pokémon Scarlet Pokémon Violet

Τέλος, το trailer των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, έκλεισε με μια εικόνα που περιγράφει τα παιχνίδια ως μια ολοκαίνουργια προσθήκη στη σειρά Pokemon, που αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στα τέλη του 2022. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το trailer και των δυο τίτλων παρακάτω:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.