Το Alan Wake Remastered έρχεται και στο Nintendo Switch

Alan Wake Remastered Nintendo Switch

Το πόνημα της Remedy, Alan Wake Remastered, επιβεβαιώθηκε και επίσημα για το Nintendo Switch. Σε ένα νέο βίντεο, που δημιουργήθηκε προς τιμήν της 12ης επετείου του Alan Wake, ο creative director του τίτλου, Sam Lake, επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στη φορητή κονσόλα της Nintendo το φθινόπωρο.

Η Remedy μεταξύ άλλων, είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι παίκτες θα μπορούν να επισκεφτούν το Bright Falls στο Nintendo Switch, όταν το Alan Wake Remastered κυκλοφορήσει για την πλατφόρμα αυτό το φθινόπωρο

«Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο ως ψηφιακή έκδοση του Nintendo Switch και θα τρέχει εγγενώς στο software. Θα δείξουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μοιραστούμε την ιστορία του Alan Wake με τους θαυμαστές της Nintendo για πρώτη φορά».

Το Alan Wake αποτελεί ένα action-adventure παιχνίδι που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα Xbox 360 και PC το 2010. Η ιστορία ακολουθεί έναν best-selling συγγραφέα θρίλερ καθώς προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση της συζύγου του, ενώ βιώνει γεγονότα από το τελευταίο του βιβλίο, το οποίο δε θυμάται να γράφει.

Η εταιρεία ανάπτυξης Remedy και η εκδότρια Epic, κυκλοφόρησαν το Alan Wake Remastered για κονσόλες Xbox και PlayStation, καθώς και για υπολογιστή, πέρυσι. Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι, καθώς και τα δύο story expansions, The Signal και The Writer, με βελτιωμένα 4K γραφικά και νέο commentary από τον creative director, Sam Lake.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.