Ακυρώνεται και η ψηφιακή εκδήλωση της E3 2022

E3 2022

H E3 αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα τεράστιο event και μια μεγάλη γιορτή στο χώρο του gaming. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει αρχίσει να φθίνει σε δημοτικότητα μιας και οι εκδότες συνειδητοποίησαν ότι μπορούσαν να παρουσιάσουν τα παιχνίδια τους μόνοι τους, σε δικά τους event. Λίγοι εκδότες έχουν υποστηρίξει αυτή την εκδήλωση, αλλά όπως φαίνεται πολλοί αποφάσισαν να μην το κάνουν. Έτσι λοιπόν, η διοργάνωση δέχτηκε άλλο ένα μεγάλο πλήγμα, καθώς φαίνεται να ακυρώθηκε εντελώς φέτος για πρώτη φορά από τότε που έκανε ντεμπούτο.

Αυτή η είδηση ​​προέρχεται από τον PR Lead, Will Powers, ο οποίος, όπως ο ίδιος είπε, έλαβε ένα email από την ESA ότι η φετινή ψηφιακή εκδήλωση E3 έχει ακυρωθεί εντελώς. Η ESA είχε επιβεβαιώσει ότι η E3 θα πραγματοποιούταν ψηφιακά λόγω των ανησυχιών σχετικά με μία νέα μετάλλαξη του Covid-19, αν και τώρα φαίνεται ότι ο οργανισμός έχει ακυρώσει πλήρως τα σχέδια για την εκδήλωση. Παρόλα αυτά, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και επίσημα από την ESA, αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου να γίνει μια επίσημη ανακοίνωση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό Tweet του Will Powers:

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.