Στις 22 Ιουνίου έρχεται το νέο PlayStation Plus στην Ελλάδα και με υποστήριξη Cloud Streaming

Playstation Plus Ελλάδα

Η Sony παρουσίασε το ανανεωμένο PlayStation Plus τον περασμένο μήνα και ανακοίνωσε ότι η νέα υπηρεσία θα κυκλοφορήσει στις περισσότερες περιοχές του κόσμου κάποια στιγμή τον Ιούνιο. Με τον Ιούνιο να πλησιάζει και να απομένει λίγο περισσότερο από ένα μήνα για την κυκλοφορία της, η Sony έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζει να διαθέσει την υπηρεσία στις διάφορες περιοχές του κόσμου.

Για αρχή, στις ασιατικές περιοχές, χωρίς να περιλαμβάνεται η Ιαπωνία, το νέο PlayStation Plus θα κυκλοφορήσει λίγο νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο, με τη Sony να στοχεύει σε κυκλοφορία στις 23 Μαΐου. Για την Ιαπωνία, η Sony έχει σκοπό να κυκλοφορήσει την υπηρεσία την 1η Ιουνίου, για την Αμερική 13 Ιουνίου και για την Ευρώπη 22 Ιουνίου.

Παράλληλα, η Sony πρόσθεσε περισσότερες χώρες στη λίστα της για τη δυνατότητα πρόσβασης στο Cloud Streaming και στο επίπεδο συνδρομής PlayStation Plus Premium. Εκτός από τις τοποθεσίες που ανακοινώθηκαν προηγουμένως, προστέθηκαν επίσης: Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Μάλτα, Πολωνία, Δημοκρατία της Κύπρου, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνδρομητική υπηρεσία θα κοινοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες, πριν από την κυκλοφορία της. Μεταξύ αυτών των λεπτομερειών είναι και ο κατάλογος των τίτλων που θα περιλαμβάνονται. Επί του παρόντος, παιχνίδια όπως God of War, Returnal, Death Stranding και άλλα έχουν ήδη επιβεβαιωθεί για το PlayStation Plus Extra, ενώ πρόσφατα Ratings υποδηλώνουν ότι αρκετά παιχνίδια της σειράς Siphon Filter, θα συμπεριληφθούν στο PlayStation Plus Premium.

Τέλος, η Sony έχει επίσης δηλώσει προηγουμένως ότι ο κατάλογος των 700 παιχνιδιών της υπηρεσίας θα περιλαμβάνει τίτλους από όλους τους μεγάλους εκδότες και θα περιέχει όλα τα μεγάλα ονόματα.

Παίζω games από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Για εμένα αποτελούν ένα ιδανικό μέσο απόδρασης και νοσταλγίας. Ιδανική βραδιά: μάζωξη σε σπίτι με φίλους παίζοντας και τρώγοντας πολύ φαγητό.